Τρόποι Πληρωμής

1. πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας μέσο ACS COURIER ( Aντικαταβολή ):


• Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα.

• Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους: Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα


2. Πληρωμή μέσω Paypal:• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών, την πληρωμή μέσω Paypal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω λογαριασμού σας Paypal.
Η διαδικασία πληρωμής μέσω Paypal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο www.mobilerecovery.gr3. Πληρωμή με χρήση πιστωτικής κάρτας:• Έχετε την δυνατότητα πληρωμής με χρήση πιστωτικής κάρτας Visa, MasterCard, Discover, American Express, ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες πληρωμής: Αφού επιλέξετε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε στην ενότητα επιλογής τρόπου πληρωμής επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal-Credit or Debit Card και αυτόματα ο υπολογιστής θα σας οδηγήσει στη σελίδα της Paypal.
Στα δεξιά σας θα έχετε δύο επιλογές.
α) Για όσους ήδη έχουν λογαριασμό PAY PAL
β) Για όσους θέλουν να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα χωρίς να ανοίξουν λογαριασμό
Όσοι θέλουν πληρωμή με πιστωτική κάρτα κάνετε κλίκ στο "Pay with a debit or credit card" Μόλις πάτε στην επόμενη σελίδα βάζετε τα στοιχεία της κάρτας σας όπως σε όλους του μηχανισμούς πιστωτικών καρτών και ολοκληρώνετε την αγορά σας.


 4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:• Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε: ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN ( ΤΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ )  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣGR52 0172 3520 0053 5205 5853 055 ( Τρ. Λογαριασμός: 5352-055853-055 ) Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό με email στο info@mobilerecovery.gr . Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.